1.04.2012

Trabzonspor 1:1 Fenerbahçe


Akılda kalamayacak kadar çok pozisyon , Fenerbahçe'nin direkten dönen 3 topu ve Trabzonspor'un 92. dakikada boş kaleye atamadığı gol...

Bunlar maçı özetlemek için yeterli. Çünkü iki hoca da adeta maçı kazanmamak için elinden geleni yaptı. Aykut Kocaman'ın Emre ve Stoch intiharı ilk yarı Trabzonspor'un etkisiz kalmasıyla önemini yitirdi. Şenol Güneş , ilk yarıyı önde kapatan Fenerbahçe'yi devirmenin yolunu 72'de Henrique'yi oyuna almaktan daha önemlisi Volkan Şen'i oyundan çıkararak buldu.

Burak Yılmaz
attığı golle adını Trabzonspor tarihine yazdı ama kaçırdıklarıyla da unutulmayacak. İlk yarıyı çok kötü bitirdi , ikinci yarı en azından topla oynayacak kadar sahadaydı.

Özetle ; orta sahası olmayan maç olması gerektiği gibi berabere bitti. Geriye Trabzonspor seyircisinin takımına hem maç içinde hem sonrasında bıraktığı zarar kaldı. Büyük bir ihtimalle en az 5 maç +para cezası alacaklar.


Hakem Fırat Aydınus iyi başladığı maçı kötü bitirdi. Genel olarak maçı sert oynatmak istedi fakat bazı kartları ve pozisyonları atladığını söylemek gerek. Rakibinin ayağına basan Selçuk'u da Baroni'yi de atmadı , kırmızı kart için adeta dilenen Colman'ı oyunda tuttu. Tartışmalı bir pozisyonda Fenerbahçe'nin golünü yardımcı hakeme rağmen verdi , o kısma girmiyorum , tartışılacaktır.


Bir derbi daha bitti. Şimdi son hafta maçları ve şişirilmiş Play-Off reklamlarını izleyip güzel bir şey olduğuna inanma zamanı.

Hiç yorum yok: