23.10.2012

İddaa Kupoon - 23.10.2012



Shakthar - Chelsea : Shakthar Kazanır / Üst

Son şampiyon Chelsea ligde çok iyi gidiyor , aynı şekilde şampiyonlar ligi de üst düzey. Shakthar ise liginde zaten iyi fakat şampiyonlar ligi iddiası da gayet yüksek. Evindeki ikinci maçında galibiyet almayı hedefleyeceklerini düşünüyorum , üstelik grubun favorilerinden Juventus'tan deplasmanda puan almayı başardılar. Öncelikli olarak 1 , daha sonra üst seçeneği tavsiyem.

Bate Borisov -  Valencia : Bate Kazanır / Üst


Bate , şampiyonlar ligi macerasına sürpriz bir Bayern galibiyetiyle başlarken Valencia şampiyonlar ligi ve İspanya'da iyi gitmiyor. Bate'nin oranı özellikle sistem kuponları için değerlendirilmesi gereken bir oran. Bunun yanında üst seçeneği de Bate'nin 3-1 biten iki maçı referans alınarak düşünülebilir.

Lille - Bayern Munich : Bayern Handikap


Bayern'in ligde yakaladığı ivme inanılmaz. Bunun yanında şampiyonlar ligi için hedefledikleri başlangıcı yapamadılar. Lille için ise hem lig hem şampiyonlar ligi iyi gitmiyor. Ligde evinde PSG ve Lyon karşısında galibiyet alamayan Lille , Bate'ye de evinde yenilmişti. Zor gol atan ve kolay gol yiyen Lille'in karşısında sezonun golcü takımı Bayern handikapı yakalar.


Middlesbrough - Hull City  : KG Var

Middlesbrough bu sezon evinde oynadığı bütün maçlarda gol bulmuş , Hull City ise ligin başında oynadığı iki deplasman hariç bütün deplasmanlarda gol atmayı başarmış. İki takımın ligde oynadıkları 11 maç sonunda attıkları / yedikleri gol sayıları da maçın gollü geçeceğini gösteriyor. Üst seçeneği yine de riskli gibi duruyor , KG var en olası sonuç. Zaten arada çok büyük bir oran farkı da yok.

2 yorum:

Adsız dedi ki...

Evimi barkımı satıp, yatırıyorum şimdi. Allah'ın varsa batırmazsın beni!

Dt dedi ki...

Tabi o şekilde olmaına karşıyız :)