5.12.2012

4 İhtimalli Maç


Bugün Galatasaray futbol takımı için önemli bir viraj. Şayet tur atlanırsa Galatasaray'ın gelecek 10 senesi daha iyi planlanabilir , Avrupa Ligi yolunu tutarsa vites küçültülebilir.

Maça bakacak olursak bu tip maçların 4 ihtimali var ; galibiyet , mağlubiyet , beraberlik ve diğer maçtan gelecek sonuç. İşi şansa bırakmak olmamalı , Galatasaray maçı kazanmalı.

Braga'nın resmi sitesinden yapmış ve daha sonra tepkilere karşılık kaldırmış olduğu duyuru enteresan. Futbola siyasetin , ideolojinin yahut dinin karışması akıl alır gibi değil. Braga kulübü bu işi "Hristiyan mücadelesi" yapmış durumda. Umarım bu baskı Galatasaray takımını olumsuz etkilemez.
Teknik anlamda bakıldığında , Braga Uefa AL'de yarı final oynadığı sezon dahil hep defansif ağırlıklı ve kontra atak futbolu oynayan bir takım oldu. Az gol yiyor ve evlerinde deplasmana nazaran daha kötü sonuçlar alıyorlar. Tabi burada esas konu Galatasaray'ın nasıl oynayacağı ?

Topa hakim olabilecek , bitirici özelliği daha yüksek olan ve atakları hızlı yönlendirebilecek bir takımın sahada olması şart. Cris bu maç için düşünülmesi bir yana stada bile götürürmemeli , Engin Baytar'dan fayda sağlanmalı.


Kulaklar Theatre of Dreams'de kalmasın.

Hiç yorum yok: