6.05.2012

Oku Kardeşim

Oku bunları kardeşim. Bilmeden konuşmak yerine bir bilene kulak ver.


Olaylı Trabzonspor - Fenerbahçe maçı sonrası Emre Belözoğlu açıklama yapıyor ; "Her 2 dakikada bir anneme küfür edildi. Kimse bunu hak etmiyor. O insanlar gidip annelerinin elini öpsünler"

Katılmayana ağır küfür reva da bunu söyleyene bakmadan edemiyorum. Rakibe boğazını keserim diyen , yerli yersiz tehdit eden , faul yapan ama yapılınca saldıran , ırkçılık yapan ve daha nicesine bulaşmış bir Emre.

Aynı maçın sonunda Aykut Kocaman şöyle diyor ; "Buraya nasıl geldik biz ? Acilen toplanıp ne yaptığımızı düşünmemiz lazım"
Daha 2 hafta bile olmadı basın toplantısında Galatasaray'ın Trabzonspor'u "kolay" geçtiğini ima etmesi. Zaten sonrasında taraftarı da bilip bilmeden "Şikeci Trabzon !" diye bağırmaya başlamıştı. Aynı Trabzon 3 gün sonra TT Arena'da Galatasaray'dan 2 puan aldı , bugün berbat bir futbolla evinde Fenerbahçe'ye mağlup oldu.

Şimdi insanlar çıkıp bu form düşüklüğünü "şike var !" diye dillendirirse kim dur diyecek ? Normal midir her puan kaybını ufak çıkarlar için insanların şerefleri üzerinden temizlemeye çalışmak ? Cevabı kendi bulsun Aykut Kocaman , nasıl bu hale geldiğimizi çanak tuttuğu söylemlerini tekrar dinleyerek anlasın.

Peki şimdi ne olur ?

Şu olur çok bilen fazla fanatik kardeşim ; Türkiye 50 senede geldiği yeri 1 senede kaybetti. Uefa sana cezanı verir , 5 sene evinde oturur senede takımının 12 ruhsuz derbisini izleyip durursun. Fenerbahçe Trabzon'a her gittiğinde "inşallah tatsız bir olay olmaz" diye dua eder ama futbolcunun bir savaşçı gibi "Gerekirse ölürüz !" tweetlerini okuyup sokaklara dökülürsün.


Kan bulaşmış para tutan ellerini futbolumdan çekmiyorsan al o da senin olsun.

Hiç yorum yok: